Meie Põhjala Tehases asuva stuudio fookuses on herbaatika ja taimekunst, terviklik toit, jätkudisain ja elustiil. Siin kohtuvad hubase miljööga ruum, inspireerivad juhendajad, läbimõeldud teemad ja programm. Meie eesmärgiks on, et iga osaleja leiaks siit lihtsaid, aga tõhusaid häid harjumusi, mida oma ellu tuua.
- Töötoad on 3-tunnised ning formaat on 2,5h sisulist osa koos praktiliste tegevustega
- Hind sisaldab taimeteed ja tervislikke suupisteid.
- Lisatasu eest võimalik koosviibimise aega pikendada või pidulikumal puhul lisada paketile vahuvein või tort.
- Töötoa hinnad on arvestatud 10 inimesele. Olenevalt teemast ja tegevusest, on võimalik paar inimest lisada, aga seda eraldi kokkuleppel ja lisatasu eest.
-
Kirjuta oma soovidest info@linnataru.ee.
Töötuba: Koduapteek loodusest
Looduslikke ravimtaimi on meie esivanemad kasutanud ammustest aegadest. Looduse apteek on toimelt rikkalik ja üllatavalt mitmekesine. Töötoas vaatleme aeda ja metsa kui tervise allikat. Mis võiks kodus erinevateks juhtudeks käepärast olla…
Taimeköök, Tervis
Töötuba: Tervislik taimetoonik
Taimetoonik ehk oxymel on juba vanades kultuurides hinnatud toniseeriv taimne ravim ja kulinaarne maitselisand. Kreeka keelsed sõnad oxys (hape) ja meli (mesi), viitavad baaskoostisainetele: õunaäädikas ja mesi. Taimetooniku valmistamiseks kasutatakse…
Taimeköök, Tervis
Töötuba: Vürtside alkeemia
Elus peab alati olema parasjagu vürtsi ei ole mitte pelgalt sõnakõlks! Lisaks kuumale teravale on paljudes vürtsides hoopistükkis tubli kogus jahedat mõrudat või kootavat maitset. Just nende maitsete puudumine toidus…
Taimeköök, Toit
Töötuba: Hapenduskunst
Hapendamise ehk fermenteerimise alused teoorias ja praktikas. Töötuba juhendab Liis Tuulberg, Metsik Toit. Peagi tulemas, uuri lisa: info@linnataru.ee
Fermenteerimine, Toit
Töötuba: Juuretisega hapusai
Küpsetame naturaalse juuretisega hapusaia, maitseme ahjusooja hapusaia ja sepikut. Teeme läbi kõik etapid ja töövõtted, et kodus iseseisvalt hapusaia küpsetamisega jätkata. Töötuba juhendab Sepajõe talu perenaine Riina Tilk. Rohkem infot:…
Elustiil, Toit
Töötuba: Toitev näoseerum
Meie nahk armastab niisutamist ja pidevat hoolt ning seda aastaringselt. Töötoas valmistame personaalse näoseerumi, mis toidab nahka ja mõjub noorendavalt. Kasutame erinevaid taimeõlisid ja eeterlikke õlisid, sh Eestimaa loodusest käsitsi…
Ilu, Taimeköök
Töötuba: Mesine mõdu
Kääritame mesise mõdu koostöös Nöösker Mead ja Linnataru taimeköök. Peagi tulemas, uuri lisa: info@linnataru.ee
Fermenteerimine, Taimeköök
Töötuba: Valge ja vee kimchi
Valmistame Korea traditsioonilisest köögist pärit valget (baek) ja vee (mul) kimchit. Töötuba juhendab Liis Tuulberg, Metsik Toit. Peagi tulemas, uuri lisa: info@linnataru.ee
Fermenteerimine, Toit





