Töötuba: Juuretisega hapusai

Küpsetame naturaalse juuretisega hapusaia, maitseme ahjusooja hapusaia ja sepikut. Teeme läbi kõik etapid ja töövõtted, et kodus iseseisvalt hapusaia küpsetamisega jätkata. 𝑯𝒂𝒑𝒖𝒔𝒂𝒊 ehk sourdough bread on maitsev ja toitaineterikas küpsetis, mis sisaldab kasulikke süsivesikuid, valke, kiudaineid, rauda ja vitamiine.  Juuretisega küpsetatud hapusai on meie kehale lihtsamini seeditav, sest naturaalne taigna hapnemine ja bakterid muudab jahu mineraalid kergemini omastatavaks. 

Selles praktilises 4-tunnises töötoas:

  • saad teada, mis on juuretis ja sellega küpsetamise eelised
  • õpid tegema juuretist, seda hoidma ja toitma
  • küpsetame eelkergitatud taignast hapusaia
  • segame ise taigna ja teeme läbi kõik etapid, venitamise ja kergitamise
  • saad koju kaasa juuretist ja pätsi, mis ise edasi küpsetada

    maitseme ahjusooja hapusaia ja sepikut

Juhendaja: Riina Tilk, Sepajõe talu perenaine ja kogenud kodupagar
Osalejate arv: kuni 10 inimest.
Töötoa toimumine ei ole sõltuv hooajast.

Hind seltskonnale 590€

Lisatasu eest võimalik koosviibimist pikendada või pidulikumal puhul lisada paketile vahuvein või tort.

Tühistamisel:
– rohkem kui 48h enne töötoa toimumist – tagastus 100%.
– vähem kui 48h enne töötoa toimumise kuupäeva – stuudiokrediit, ehk võimalus kasutada summat mõnel teisel ajal.
– vähem kui 24h enne töötoa toimumise kuupäeva – tagastus pole võimalik.