Küpseta 𝒋𝒂𝒂𝒏𝒊𝒑ä𝒆𝒗𝒂𝒌𝒔 𝒐𝒎𝒂 𝒍𝒆𝒊𝒃 𝒍𝒂𝒖𝒂𝒍𝒆! Juuretisega küpsetis on toitaineterikas, sisaldab kasulikke süsivesikuid, valke, kiudaineid, rauda ja vitamiine. Samuti on see kehale lihtsamini seeditav, sest naturaalne taigna hapnemine ja bakterid muudab jahu mineraalid kergemini omastatavaks. Ja loomulikult on oma tehtud värske 𝒋𝒖𝒖𝒓𝒆𝒕𝒊𝒔𝒆𝒈𝒂 𝒓𝒖𝒌𝒌𝒊𝒍𝒆𝒊𝒃 ka imemaitsev.
Töötoa tasu on 55 eurot, mis muuhulgas sisaldab suupisteid & taimeteed. Koha töötoas tagab eelregistreerimine SIIN
Selles praktilises töötoas:
✳ saad teada, mis on 𝒋𝒖𝒖𝒓𝒆𝒕𝒊𝒔𝒆𝒈𝒂 𝒌ü𝒑𝒔𝒆𝒕𝒂𝒎𝒊𝒔𝒆 𝒆𝒆𝒍𝒊𝒔𝒆𝒅
✳ valmistame täisterajahust rukkileiva taigna
✳ paneme taigna vormiga kerkima
✳ küpsetame rukkileiba
✳ valmistame koorikleiba
✳ jagame nippe 𝒆𝒅𝒖𝒌𝒂𝒌𝒔 𝒍𝒆𝒊𝒗𝒂 𝒌ü𝒑𝒔𝒆𝒕𝒂𝒎𝒊𝒔𝒆𝒌𝒔
Lisaks maitseme erinevaid leibu ja räägime leivajuttu. Iga osaleja saab koju kaasa 𝒓𝒖𝒌𝒌𝒊𝒋𝒖𝒖𝒓𝒆𝒕𝒊𝒔𝒆, omatehtud leivapätsi koos retseptiga ja juhised juuretise eest hoolitsemiseks.
Meie juhendaja on Sepajõe talu perenaine 𝑹𝒊𝒊𝒏𝒂 𝑻𝒊𝒍𝒌, kes on oma perele leiba küpsetanud 15 aastat. Juba aastaid küpsetab ta koduköögis leiba ka müügiks ning sortiment on ajas aina suurenenud, pakkudes tervislike küpsetiste huvilistele erinevaid juuretisega tooteid nagu toortatraleiba, hapusaia, sepikut ja saiakesi. Lisaks armastab Riina tegeleda vabastava tantsuga ja katsetab ideid rõivadisaini alal. Igast otsast isetegija.
Ps! Osalistel palume oma tarbeks kaasa tuua purk juuretise jaoks.
Töötoa kestus on orienteeruvalt 2,5h. Koha töötoas tagab tasu ettemaks ülekandega või arve väljastamine. Töötoa tasu ei ole tagastatav ega arve tühistatav, juhul kui osaleja loobub töötoast vähem kui 24h ette teatamisega või ei ilmu kohale.