Tรถรถtuba: Sissejuhatus hapendamisse 18.10. kell 12

๐‘ฏ๐’‚๐’‘๐’†๐’๐’…๐’‚๐’Ž๐’Š๐’๐’† ๐’†๐’‰๐’Œ ๐’‡๐’†๐’“๐’Ž๐’†๐’๐’•๐’†๐’†๐’“๐’Š๐’Ž๐’Š๐’๐’† on imelihtne ja praktiline kรถรถgikunst, mis teeb kรถรถgiviljad (ja puuviljad) veelgi tervislikumaks ja maitsvamaks. Hapendatud kรถรถgiviljade sรถรถmine soodustab kasulike kiudainete tarbimist ja toitainete kรคttesaadavust. Paljud hapendatud toidud sisaldavad rikkalikult elusaid ๐’Œ๐’‚๐’”๐’–๐’๐’Š๐’Œ๐’Œ๐’† ๐’Ž๐’Š๐’Œ๐’“๐’๐’๐’“๐’ˆ๐’‚๐’๐’Š๐’”๐’Ž๐’† ๐’”๐’‰ ๐’‘๐’“๐’๐’ƒ๐’Š๐’๐’๐’•๐’Š๐’Œ๐’–๐’Ž๐’†. Fermenteerimine on iidne toidu sรคilitamise ja vรครคrindamise tehnika, mida toetab ka kaasaegne teadus. Tervem kรตht on rรตรตmsam meel!

Selles pรตnevas kolm-รผhes tรถรถtoas:

  • rรครคgime lahti ๐’‰๐’‚๐’‘๐’†๐’๐’…๐’‚๐’Ž๐’Š๐’”๐’† ๐’‚-๐’ƒ-๐’„
  • avastame hapendamise kรผlluslikku maailma – erinevad vรตimalusedย  hapenduste tegemiseks, sh seentega
  • jagame nippe ๐’‰๐’‚๐’‘๐’†๐’๐’…๐’–๐’”๐’† รต๐’๐’๐’†๐’”๐’•๐’–๐’Ž๐’Š๐’”๐’†๐’Œ๐’” ja kuidas vigu vรคltida?
  • rรครคgime hapendatud ๐’‘๐’“๐’†-๐’‹๐’‚ ๐’‘๐’“๐’๐’ƒ๐’Š๐’๐’๐’•๐’Š๐’๐’Š๐’”e toidu ๐’Œ๐’‚๐’”๐’–๐’๐’Š๐’Œ๐’Œ๐’–๐’”๐’†๐’”๐’• ๐’‹๐’‚ ๐’Žรต๐’‹๐’–๐’”๐’• ๐’•๐’†๐’“๐’—๐’Š๐’”๐’†๐’๐’†
  • saad teada, miks ja kui palju hapendatud toitu tarbida
  • kogemuslik arutelu ja praktiline tรถรถ
  • degusteerime kimchit, hapendatud kรถรถgivilju ja miso mรครคrdeid

Praktilises osas valmistame koos รผhe ๐’‘๐’–๐’“๐’ˆ๐’Š ๐’Œรถรถ๐’ˆ๐’Š๐’—๐’Š๐’๐’‹๐’‚๐’…๐’† ๐’‰๐’‚๐’‘๐’†๐’๐’…๐’–๐’”๐’• koos pรตnevate lisanditega, ๐’Ž๐’Š๐’๐’๐’† ๐’Š๐’ˆ๐’‚ ๐’๐’”๐’‚๐’๐’†๐’‹๐’‚ ๐’”๐’‚๐’‚๐’ƒ ๐’Œ๐’๐’‹๐’– ๐’Œ๐’‚๐’‚๐’”๐’‚ jรคrelvalmima.ย 

Tรถรถtoa tasu on 59โ‚ฌ, mis sisaldab digikonspekti retseptidega, suupisteid & teed.

Tรถรถtuba juhendab pikaaegne fermenteerimise entusiast ja ๐‘ด๐’†๐’•๐’”๐’Š๐’Œ ๐‘ป๐’๐’Š๐’• eestvedaja ๐‘ณ๐’Š๐’Š๐’” ๐‘ป๐’–๐’–๐’๐’ƒ๐’†๐’“๐’ˆ. Liis รตppis pรตhjalikumalt fermenteerima Kopenhaagenis Nordic Food Labis ning on viimased 8 aastat pรถรถrelnud fermenteeritud toitude-jookide kirjus maailmas. Liis on andnud fermenteerimise tรถรถtubasid nii kokkadele kui kodukatsetajatele. Alati fermenteerub Liisil kodus kimchi, kraut, tลกillikaste, miso, kombucha ja veel paar pรตnevat asja. Samuti armastab ta fermenteerida ja vรครคrindada koduseid metsikuid taimi.

Uuri lรคhemalt Metsik Toit tegemiste kohta siit:

www.metsiktoit.ee

instagram.com/metsiktoit

https://www.facebook.com/metsiktoit/

Tรถรถtoa kestus on orienteeruvalt 2,5h. Koha tรถรถtoas tagab tasu ettemaks รผlekandega vรตi arve vรคljastamine. Tรถรถtoa tasu ei ole tagastatav ega arve tรผhistatav, juhul kui osaleja loobub tรถรถtoast vรคhem kui 48h ette teatamisega vรตi ei ilmu kohale.

Hind

59.00 

In stock

In stock