Puljongi söömine või joomine tervise toetamiseks on vana ja hinnatud praktika ning see on tõeline heaolutoit! 𝑷𝒖𝒍𝒋𝒐𝒏𝒈 on oma omadustelt 𝒕𝒐𝒊𝒕𝒆𝒗 𝒋𝒂 𝒎𝒂𝒂𝒏𝒅𝒂𝒗, vitamiinide ja mineraalide rikas, toetab soolestiku tervist ja immuunsust, soodustab seedimist, toetab närvisüsteemi, võib olla puhastava omadusega, antimikroobne ja põletikuvastane toit. Traditsiooniliselt on eri kultuurides puljongit rikastatud ka looduslike taimedega, seda nii maitse, toiteväärtuse kui ravitoime pärast.
Selles praktilises töötoas:
- valmistame kaks puljongit: toitev-toniseeriv ja detox omadusega
- tutvume puljongi omaduste ja koostisainetega
- räägime looduslikest taimedest, millega puljongit rikastada
- maitseme kohapeal valminud värsket puljongit
- vaatleme puljongi tarbimise teemat kultuuride-üleselt
Samal ajal kui puljongid potis podisevad, valmistame ka ühe immuunsust toetava taimetooniku. Iga osaleja saab kaasa digitaalse retseptiraamatu ja taimetooniku koju järelvalmima.
Rohkem infot töötoa kohta peatselt tulemas!